Sil nodigt deelnemers uit

In de week van 7 december vinden de eerste vier workshops plaats van de ateliers. Hierin gaan de deelnemers dromen over de school van de toekomst.  Het negenjarige jongetje Sil droomt de komende maanden mee! In de uitnodiging die deelnemers ontvingen, stelde Sil zich voor:

“Ik ben Sil. Ik houd van zwemmen en spaar schelpen en race auto’s. Ik heb een klein zusje die heel veel giechelt en soms best irritant is en een moeder die mooi kan zingen. Mijn vader neemt me altijd mee als het stormt aan het strand. Ik ben echt een stoere jongen die graag kletst. En…, nou ja, als ik eerlijk ben, ben ik soms een grote rommelkont. Zomers struin ik met mijn vrienden de omgeving af en als het kouder wordt, vermaken we ons binnen met gamen. Eigenlijk vind ik alles altijd leuk om te doen! Op school heb ik het ook erg naar mijn zin! Als we soms met rekenen, taal of geschiedenis bezig zijn, dan ben ik wel eens benieuwd hoe we dat over een jaar of vijf doen! Dan droom ik over de toekomst!”